Sempozyum Konuları
- Göçün Mutfak Kültürü Üzerine Etkileri (Ana Tema)
- Gastronomi Tarihi
- Gastronomi Turizmi
- Gastronomi ve Tarım
- Gastronomi ve Kültürel Miras
- Gastronomi Endüstrisinin Geleceği
- Gastronomi Eğitiminde Yaklaşımlar
- Turizm Rehberliği ve Gastronomi İlişkisi
- Slow Food ve Yerel Gıdalar
- Tarih Boyunca Yemek ve Kültür İlişkisi
- Tarih Boyunca Sağlık Turizmi
- Ekoturizm
- Tarım Turizmi
- Turizm Politikası ve Planlaması
- Turizm Yönetimi
- Turizmde Yeni Yaklaşımlar
- Turizmin Aktörleri
- Alternatif Turizm
- Kültürel Miras ve Turizm
- Turizm ve Çevre
- Seyahat Etmenin Kültürel Tarihi
- Turizmin Sorunları ve Çözüm Önerileri
- Turizm ile İlgili Diğer Konular