Çerez Örnek

Hakkında

Değerli Akademisyenler

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliğinde 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Ege Üniversitesi V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumuyüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilecek oturumlarla düzenlenecektir. Sempozyum teması "Mutfak Kültürü ve Göç" şeklinde belirlenmiştir. Sektör temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya gelerek gastronomi ve turizm ilişkisi, turizmde yeni yaklaşımlar ve kültürel miras ve turizm gibi pek çok başlığa ilişkin konuları çok disiplinli bir çerçeveden değerlendirmelerini umduğumuz bu sempozyuma katılımınızı bekler, sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla

Sempozyum Düzenleme Kurulu

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ